Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

2016. október 5., szerda

autumn leaves.

őszi bakancslista☆彡

1. #INKTOBER
tavaly nem sikerült, de idén mindenképpen megpróbálkozom vele. Egyenlőre jól haladok, talán még egy bejegyzésre is futja, de ki tudja. A mai adag például még nincs készen, de mindenképpen dolgozom az ügyön. Múlt évben egyébként Tumblr-ön fedeztem fel az inktober csodáját, éppen reblogolni való posztok után kutatva botlottam bele kedvenc fandomom rajzos feldolgozásába, ami valószínűleg nálam is fel fog tűnni. Egyébként miért rajzolok? Elvégre nem rajzos blogom van, hello.

2. PUMKIN SPICE LATTE
ezt már említettem az augusztusi őszi tagemben, hogy meg szeretném kóstolni ezt a különlegességet a Starbuckstól. Ennek azonban három bökkenője is van: egy) Fehérváron nincsen Starbucks, ezért Pestre kéne felutaznom, hogy elérjem a legközelebbi kávézót. kettő) nem szeretem a tököt. Ez is egy bibi, nem? hiszen ha már tökös dologról van szó, elkél a tök szeretete valamilyen szinten. három) a laktózérzékenységem. Bár ez a legkisebb probléma, hiszen biztosan lehet laktózmentes kiszerelésben is kapni, elvégre még a legkisebb móri reggeliző-kávézóban is szolgálnak fel ilyen termékeket.

3. PILLECUKOR SÜTÉS
titkon mindig ki akartam próbálni ezt az örömöt, ami a filmekben mindig nosztalgikus momentumoknál adódik. Igaz, otthon már a tűzhely felett megpróbálkoztunk ilyennel, de biztosan jobb lenne igazi, tábortűz-szerű máglyán égetni. Hasonló, mint a szalonnasütés, nem?

4. ANIME - ÉS FILMMARATON
Ezt nem hiszem, hogy sokáig kell magyaráznom. Az őszi szünetet igaz, hogy Sárváron töltöm majd, de az idő alatt végignézhetünk pár DVD-t, esetleg végre letölthetek pár évadot a kedvenc animéimből, és hasraütés szerűen felcsapni egyet-egyet. Netán a családommal is megnézetek pár epizódot, bár nem hiszem, hogy egy véresebb vagy túlontúl szerelmes animével kéne kezdenem. Mondjuk a Pokémon tökéletes lenne.

5. FORRÓCSOKIZÁS ÉS KÁVÉZÁS
eddig csak a Dr.Oetker-es forrócsokiport készítettem el otthon, most mégis ki szeretném próbálni, hogy beülök a kávézóba, és forrócsokit, vagy a kedvenc kávémat rendelem meg, nem a kávégépet berregtetem otthon. Esetleg beülhetnék az osztálytársaimmal, Vele, vagy akár családdal is, hiszen közel is van a hely, ráadásul benézni is megéri. Az egész hely annyira magával ragadó.

6. TEA, TEA, TEA
ugyan én még 40 fokban is képes vagyok teát melegíteni, agy forrócsokit készíteni magamnak, ősszel és télen szeretem leginkább a teát. A kedvenc italaim közé tartozik, főleg az erdeigyümölcs-sárkánygyümölcs kombináció. Ilyet biztos nem lehet majd kapni mindenfelé, de a sima, citromos-mézes klasszikus sem riaszt vissza.

7. FAHÉJAS-ALMÁS GYERTYÁK
lehet, hogy sokakat a fahéj a télre emlékeztet inkább, a gyertyák, amiket tavaly anya vett, egyből az őszt juttatják eszembe. Az augusztus végi estéken beszélgettünk a konyhaablakban, meggyújtott gyertyák árnyékában, hirdetve az ősz közeledtét. Milyen kis hangulatteremtők vagyunk~ (kedvenc gyertyámat itt találhatod meg. oh, és itt is, ez a másik.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ha időt szánsz egy kommentre, néhány dolgot tudnod kell. ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

> akár névtelenül is írhatsz, ha nincs esetleg kéznél a Google fiókod, vagy nincs is ᵔᴥᵔ
> ha a névtelenség homályába húzódsz, kapsz egy robottesztet, ami cseles; egyszer nem enged tovább, máskor akár lehetsz robot is, őt nem érdekli (ノ*ФωФ)ノ
> ha káromkodsz, nagyon mérges leszek. ᙙᙖ