scroll

2017. február 17., péntek

#HAPPY_VERNON_DAY

vágjunk bele.

Kedves Vernon/Hansol/Vernuci, vagyis Szülinapos~!
Most, hogy eljött ez a szép nap, szeretnék pár szót szólni hozzád, legalábbis így ismeretlenül, látatlanban. 
Megmondom őszintén, először nem kedveltelek. A bandádból, a Seventeenből, amely annyi meg annyi mosolyt, szép élményt és segítséget nyújtott nekem a hónapok során, az első benyomásokkor nem te voltál az, aki teljesen rabul ejtett. Furcsa volt a nem mindennapi külsőd, a hangod, a mozgásod - szerencsére ez időközben megváltozott. Egyik barátomnál ülve néztük a frissen érkezett 'Very Nice' klipjét, és akkor tudatosult bennem, hogy mennyire magával ragadó vagy. Mint mindig, nálad is elkezdődtek a háttérkeresések, képek minden mennyiségű letöltése és természetesen a számok rongyosra hallgatása. 
Időközben egyre feljebb tornáztad magad a kedvenceim listáján, napról napra másztál felfelé, mintha apró lépcsőfokokkal kellett volna megküzdened - és nem volt hiába, hiszen hetek alatt a csúcsra jutottál. 
A lényeg az, hogy nagyon tisztellek. Tisztellek amiatt, ahogyan elviseled a kritikákat és helytállsz az iparban. Amiatt, amikor még a fogszabályzós időszakodban is megállás nélkül mosolyogtál, és büszke voltál magadra. (és természetesen a Hotline Bling paródiádért is elképzelhetetlenül büszkék vagyunk rád) Amiatt, hogy mennyire biztos vagy magadban a videókban, de élőben egy szerény és abszolút kedves ember vagy. Igaz, élőben nem volt még szerencsém találkozni veled, de ennek ellenére is sok jót hallottam felőled; a közvetlenségedet, elfogadásodat azok az emberek felé, akik bizalmat szavaztak neked és a bandádnak. 
Egy szó mint száz, kívánom neked a Legboldogabb 19. (20.) Születésnapot~! Remélem, a napod csodálatosan fog telni, és tele lesz apró meglepetésekkel, amiket mind-mind megérdemelsz. ♡

(és, Boldog Szülinapot DK és J-HOPE - nektek is legyen csodaszép napotok~!♡)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ha időt szánsz egy kommentre, néhány dolgot tudnod kell. ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

> akár névtelenül is írhatsz, ha nincs esetleg kéznél a Google fiókod, vagy nincs is ᵔᴥᵔ
> ha a névtelenség homályába húzódsz, kapsz egy robottesztet, ami cseles; egyszer nem enged tovább, máskor akár lehetsz robot is, őt nem érdekli (ノ*ФωФ)ノ
> ha káromkodsz, nagyon mérges leszek. ᙙᙖ