Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

2017. március 18., szombat

i need you

YOONKOOK ; COMISSION
fandom; bts 
karakter/páros; jeon jungkook/min yoongi ; yoonkook
műfaj; egyperces, songfic, angst
korhatár, figyelmeztetés; G - fiú x fiú párosítás, és egy csodálatos káromkodás
szinopszis; egy törött tükör. néhány szál kék rózsa. két megszakadt szív, és egy girbegurba dalszöveg.
még egy szép napon kérték comissionként - én megalkottam. eredetileg just one day lett volna a címe, és csupa cukormáz volt, aztán nézzétek, mi lett belőle. 


Because of you, I’m becoming ruined
I wanna stop, I don’t want you anymore

너 땜에 나 이렇게 망가져
그만할래 이제 너 안 가져

idegesen dobolt a ceruzájával. nem tudta, mit írhatna, holott fejében ezernyi, szavakba nem öntött gondolat fészkelődött.

mocorgott. mikor senki sem figyel, csak úgy áradnak jobbnál jobb gondolatai; ma viszont egy betűt sem vetett papírra magányában. ujjait összekulcsolta, és fejét az asztalon pihentette: összenézett az ablaka alatt álló kis kaktusszal. „remek”, morfondírozott, „még egy kaktusznak is több életereje van, mint nekem.”

It pierces me, I’m going crazy, I hate this
Take it all away, I hate you

날 찍어 나 미쳐 다 싫어
전부 가져가 난 니가 그냥 미워

sietve lesöpörte a papírokat az asztalról. egy ismerős dallamot dúdolva ráérősen kisétált a szobából, de perceken belül egy csésze teával tért vissza megszokott helyére. ágya mellett kullogva a sarokban apró szilánkokra lett figyelmes, melyeken táncot járt a napsugár; a falon lévő keret üresen szegélyezte a fehér falat.

odament. a töredékek között kék virágszirmokat vélt felfedezni; rózsaillat csapta meg orrát. ahogy közelebb ért, mellkason csapta a tegnap délután eseményeinek súlya. szíve összeszorult, ahogy rá gondolt; rá, a múzsájára, a kedvesére, a legjobb barátjára, a támaszára.
„balfasz vagy, Min Yoongi.”
a teásbögre egy hangos csattanással érkezett a padlóra, szilánkokra törve; csakúgy, mint az a rohadt tükör tegnap.

But you’re my everything (You’re my)
Everything (You’re my)
Everything (You’re my)
Please go away huh

제발 좀 꺼져 huh

sírt. ugyan sosem vallotta volna be még magának sem, de akkor, abban a percben könnyei patakokban folytak végig sápadt arcán. halk szipogások közepette asztalához rohant, ahol zaklatottan dobált szét mindent, ami mozdítható volt. a méretes papírkupac alatt végül meglelte azt, amire azt hitte, már rég elvesztette. a földre roskadva ölelte magához az apró polaroidot; a képet, amit legfontosabb kincsének titulált.

orrot fújt. az immár könnyáztatta papírkép hátuljára gyorsan firkálni kezdett; indulatai felbátorították, megállíthatatlanul körmölte a szavakat. betűi girbegurbák és szabálytalanok voltak, a tinta még mindig hulló könnyei hatására néhol el is kenődött: mindez nem érdekelte őt. mikor végzett, hevesen forgatta a felvételt; egyik oldalán egy számára oly közeli, de mégis távoli személy arcképe, míg a másikon egy kacskaringós, heves dalszöveg.
- úgy sajnálom, Jeongguk-ah – hebegte magának, az említett személy képére meredve. tekintetét képtelen volt levenni a fiú arcáról: még most is elkápráztatta édes mosolya, arca elé tartott kezei, a széltől kócos barna haja.
- ne sajnáld – szólalt meg mögötte egy hang. egy riadt, remegő, ám számára mégis oly’ édes hang.

riadtan fölkapta fejét. a hang irányába fordulva még inkább kigúvadtak szemei: ő az. zavarodottan megrázta fejét, könnyei még inkább megindultak; nem mert a szemébe nézni. a fiatalabbik közelebb sétált a földön gubbasztó, megtört fiúhoz. leguggolt mellé, majd határozottan megragadta kezeit.  végre felnézett.

rámosolygott. Yoongi lefagyva nézte barátja megtört, fájdalmas mosolyát, aki eközben letörölte könnyeit pulóvere ujjával. a megtört fiú maga elé suttogott valamit; egy hang sem jött ki a száján. bal kezében még mindig a papírképet szorongatta, amit a barna hajú kikapott a kezéből: riadtan kapott utána, ám a kisebbik csak eldobta a fotót, és az alkalmat kihasználva karjait zokogó társa köré fonta.

- „you are my everything”, suttogta szerelme mentaszínű hajába, aki tehetetlenül szorította amaz kockás pulcsiját. semelyikük sem akarta elengedni a másikat. csak ültek a földön, ketten, zokogva. együtt.

I’m sorry (I hate u)
I love you (I hate u)
Forgive me

미안해 (I hate u)
사랑해 (I hate u)
용서해

KOMMENT: IGEN/NEM

4 megjegyzés:

  1. nagyon szeretem a sztorijaidat, ez pedig gyönyörű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh, nagyon köszönöm, Kedves Shaina, üdv itt~ ❤

      Törlés
  2. VIC, MIT MŰVELTÉL?

    ez gyönyörű. köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. GONOSZ VAGYOK, UGYE?

      egyébként szívesen. ❤

      Törlés

ha időt szánsz egy kommentre, néhány dolgot tudnod kell. ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

> akár névtelenül is írhatsz, ha nincs esetleg kéznél a Google fiókod, vagy nincs is ᵔᴥᵔ
> ha a névtelenség homályába húzódsz, kapsz egy robottesztet, ami cseles; egyszer nem enged tovább, máskor akár lehetsz robot is, őt nem érdekli (ノ*ФωФ)ノ
> ha káromkodsz, nagyon mérges leszek. ᙙᙖ